Voorwaarden

Aankomst en vertrek
Het door u gehuurde “Koetshuijs” is beschikbaar vanaf 15:00 uur op de dag dat de huurperiode ingaat en dient op de laatste dag van de huurperiode rond 10:00 uur te worden verlaten. Mochten deze tijden problemen opleveren in verband met uw reisschema dan zijn in overleg andere afspraken mogelijk. Omdat de sleutel van het “Koetshuijs” persoonlijk aan u overhandigd wordt, verzoeken wij u uw aankomst en vertrektijden aan ons door te geven.

Reservering
U kunt telefonisch, met WhatsApp, SMS, of per e-mail het “Koetshuijs” boeken. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging. Als wij vervolgens uw betaling ontvangen hebben is de reservering definitief.

Betalingsvoorwaarden
De huursom wordt via de bank gedaan. De volledige betaling van de huursom dient uiterlijk 4 weken voor aankomst te zijn voldaan. Vertrek eerder dan gepland ongeacht aanleiding of oorzaak leidt niet tot restitutie van betaalde huur.

Annulering
Annuleringen dienen per e-mail aan ons te worden doorgegeven. Bij annulering binnen 4  weken voor aanvang van uw huurperiode vervalt teruggave van de huursom. Bij annulering vóór 4 weken voor aanvang van de huurperiode is geen huursom verschuldigd. Bij latere annuleringen is dus de gehele huursom verschuldigd. Voor deze kosten kunt u zich verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. Wij adviseren u dan ook naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

Voorwaarden voor verhuur
Respectvol met de spullen, tuin en andere mensen omgaan. Ieder zijn rust en privacy geven. We willen iedereen een schoon “Koetshuijs” aanbieden dus mag er binnen niet gerookt worden. Als er dingen kapot zijn geraakt geef dit even door zodat dit vervangen of opgelost kan worden.

Bedlinnen, handdoeken, toiletpapier en zeep
In het “Koetshuijs” zijn dekbedden, kussens, bedlinnen, hand- en keukendoeken, zeep, toiletpapier en shampoo standaard aanwezig en zijn binnenshuis vrij te gebruiken.

Schoonmaak
Na vertrek wordt het “Koetshuijs” schoongemaakt. Deze kosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. De kosten voor de eindschoonmaak á € 50,00 dient u bij vertrek contant af te rekenen. U wordt verzocht het “Koetshuijs” netjes achter te laten.

Huisdieren
Het meenemen van huisdieren gaat in overleg. Extra kosten € 2,50 per nacht.

Het “Koetshuijs” is rookvrij.

Aansprakelijkheid
Aan personen onder de 21 jaar wordt niet verhuurd. De huurder is wettelijk aansprakelijk voor diens (niet) handelen alsmede de handelingen van diens medehuurders en bezoekers, evenals voor de schade die zij veroorzaken. Huurder dient tegen Wettelijke Aansprakelijkheid te zijn verzekerd. Het verblijf is geheel op eigen risico.